tikal.ro

Intrebari frecvente

La Tikal Academy am conceput cursurile noastre ca un mix echilibrat între teorie și practică. Astfel că toată informația învățată la cursuri are aplicabilitate directă în viața de business.

Și cum spune Ion Creangă: ”Nu știu alții cum sunt…” dar noi, când ne gândim la cursurile noastre, parcă ne saltă inima de bucurie: primim feedback-uri grozave de la cursanți ceea ce ne validează faptul că livrăm formatul optim de curs.

Cursurile noastre se adresează în primul rând oricărei persoane care dorește să se dezvolte profesional și oricărei afaceri care urmărește mai multă performanță și stabilitate.

Înveți metode, tehnici și instrumente avansate, folosite cu precădere de către marile companii multinaționale (Toyota, VW, BMW, Amazon, Google etc). Iar ce fac marile companii poți aplica cu succes, chiar la scară mai mică, în compania ta sau în compania pentru care lucrezi.

Nu, exact acesta este unul dintre avantajele acestui curs: are aplicabilitate în orice domeniu de activitate și indiferent dacă este vorba despre produse sau servicii. Iar odată ce aprofundezi informația, te poți duce să o aplici mai departe în orice companie pentru care vei lucra, dacă ești angajat.

Iar ca antreprenor este exact genul te curs care te ajută să setezi mai bine procesele și fluxurile de lucru pentru mai mult control și stabilitate.

Cursurile sunt înregistrate online. Durata depinde de la curs la curs, în general între o oră și 3 ore. Am urmărit să setăm un timp rezonabil, să fim cât mai la obiect iar cursul să te țină engaged pe întreaga sa durată.

Da, odată achiționat un curs este al tău pe viață. Este instrumentul tău de lucru.

Te poți întoarce în platformă și îl poți relua ori de câte ori simți nevoia.

Și chiar îți recomandăm acest lucru. Cel mai adesea, cursanții nostri ne spun că atunci când reiau informația descoperă noi valențe valoroase și sunt mereu inspirați de conținutul cursului.

Te invităm să citești pe site-ul nostru informațiile despre fiecare curs în parte. Am concentrat exact ce oferă fiecare curs ca să îți poti contura o părere despre cum ți se poate potrivi un curs sau altul.

Sigur că da. În acest caz, nu trebuie decât să ne trimiți un email la adresa contact@tikal.ro sau poți să ne contactezi telefonic la numărul de telefon afișat pe site în secțiunea Contact . Programul de coaching este un serviciu aparte, foarte valoros, care face trecerea din ”sala” de curs în viața reală, de business, aplicând concret cele învățate.

Plata cu cardul este setată în sistemul nostru ca metodă de plată pentru că este cea mai comodă si cea mai obișnuită metodă de plată în cazul cursurilor online, în general.

Este cea mai sigură. Colaborăm cu un procesator de plăți cu notorietate – STRIPE - și toate elementele de securitate au fost luate în calcul la procesarea plăților făcute pe site-ul tikal.ro.

Plățile on-line sunt 100% securizate prin metoda 3D Secure, astfel încât utilizatorii pot plăti în siguranță, fără ca datele lor să fie accesate în vreun fel sau cardurile să fie expuse.

Da, avem pachete de cursuri pentru angajați, pentru grupuri mai mari de 5 persoane. Cel mai bine este să ne trimiți o solicitare la adresa contact@tikal.ro specificând dimensiunea grupului și rolurile în companie ale persoanelor respective. De asemenea, poți să ne contactezi telefonic la numărul de telefon afișat pe site în secțiunea Contact . Este mult mai valoros pentru o companie atunci când mai mulți angajați urmează aceleași cursuri și apoi implementează împreună cele învățate.

Suntem foarte siguri de calitatea și aplicabilitatea cursurilor Tikal Academy. Tocmai de aceea, avem curajul de a-ți oferi garanția money back.

De-a lungul timpului nu ni s-a întâmplat ca un cursant să ceara banii înapoi, ba, dimpotrivă, ni s-a întâmplat să plătescă mai mult, dorind să urmeze mai multe cursuri în cadrul Tikal Academy.

Nu suntem infailibili și acceptăm faptul că, accidental, poate fi un curs care să nu ți se potrivească.

Și da, îți oferim garanția money back. Termenul este de 15 zile de la data achiziționării cursului. Atentie! De la data achiziționării, nu de la data accesării care poate ulterioară achiziției. Odată cu solicitarea de a primi banii înapoi avem doar rugămintea de a ne lăsa un feedback: ce anume te-a determinat să renunți la cursul nostru? Poate alegi opținuea să îți oferim o alternativă.

Alatura-te comunitatii Tikal

Alătură-te și tu comunității Tikal Academy! Este cel mai potrivit loc și cel mai bun moment pentru a face o schimbare. Pentru mai multă CUNOAȘTERE, VALOARE, PERFORMANȚĂ! Cursuri unice, evenimente dedicate, instrumente, metode de lucru și soluții practice sunt de acum la dispoziția ta.

Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.