tikal.ro

Nu, nu este varianta japoneza a lui Lorem ipsum.
Sunt tehnici si metode smart pentru profesionisti și companii care doresc să performeze.

Ești in comunitatea Tikal Academy – comunitatea oamenilor care pregătesc viitorul prosper al afacerilor pe care le conduc sau pentru care lucrează.
Aici am pus laolaltă specialiști și multe resurse valoroase, bine fundamentate și testate pe care ți le punem la dispoziție.

Ai oportunitatea să afli informații care să te ajute în creșterea profitabilității afacerii pe care o conduci sau pentru care lucrezi, informații despre cum poți optimiza folosirea resurselor, cum să setezi fluxuri si procese performante de lucru, cum să elimini pierderile.

Tikal Academy este despre PERFORMANȚĂ, EVOLUȚIE, STABILITATE.

Atunci când ai la îndemână instrumente, tehnici și metode testate deja de marile companii, inclusiv în situații de criză, este mult mai ușor să îți conduci echipa către performanță.

Indiferent de dimensiunea companiei tale și indiferent de industrie.
Indiferent dacă ai o poziție de angajat într-un rol sau departament cheie sau deții o afacere.

Dacă primul tău gând este ”aaa, mari companii, eu sunt o companie mică, nu mi se potrivește ceva ce Toyota a aplicat”, alungă-l! Acum, repede!

De ce?

Traineri+? Ce găselniță mai e și asta?

Ei, da, nu știam cum să spunem mai frumos, ca să îți luam ochii! 😊

Trainer+ este ceea ce noi numim ”o persoană cu abilitatea de a livra informații după o metodologie de curs dar care, în același timp, este și consultant de business, având experiență în implementarea strategiei de business și în lucrul cu echipe.”

Dacă și tu căutai cursuri prin care să înveți și să aprofundezi informații valoroase cu aplicabilitate imediată în orice afacere, livrate de către persoane care au implementat concret tehnici și instrumente pentru creșterea performanței și îți pot oferi exact miezul, partea cea mai bună – ești în locul potrivit!

Te invităm să te alături comunității Tikal Academy și să profiti din plin de o experiență unică de învățare axată pe informații ce îți vor folosi pentru totdeauna. În dezvoltarea ta profesională și/sau în dezvoltarea afacerii tale.

Cum am conceput cursurile noastre?

Vestea bună este că sunt online. Le poți accesa când vrei, de unde vrei, poți învăța în ritmul tău, poți da repeat ori de câte ori simți nevoia. Poți reveni oricând la cursurile tale. Sunt ale tale pe viață.

Sunt, de acum, assetul tău valoros și ne dorim să le aprofundezi cât mai bine pentru a le aplica cu succes.

Te invităm în secțiunea Cursuri pentru a vizualiza cursurile Tikal Academy disponibile.

În concluzie:

Înscriindu-te la cursuri online Tikal Academy:

  • Înveți metode de lucru performante, testate inclusiv în condiții dificile de business
  • Îți dezvolți o nouă dimensiune a pregătirii tale profesionale
  • Obții informații care să te ajute să îți crești afacerea
  • Identifici cu mai multă ușurință oportunitățile de îmbunătățire a proceselor și fluxurilor de lucru
  • Descoperi prin intermediul tehnicilor și procedurilor oferite la curs unde ”pierde” afacerea ta și cum poți evita acest lucru
  • Generezi mai multă performanță
  • Câștigi un real avantaj competitiv

Și totuși, de ce să ne alegi pe noi?

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt când îți spunem că suntem printre puținii care te vor învăța metode concrete, testate, cu aplicabilitate imediată în mediul tău de business.

Urmărește, te rugăm, testimonialele video lăsate de către o parte dintre cursanții Tikal Academy și înscrie-te în comunitatea noastră. De restul de ocupăm noi. Împreună pentru mai multă PERFORMANȚĂ!

 

Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.