tikal.ro

Despre noi

Tu ești pregătit? Noi suntem!


Lumea este marcată de schimbări exponențiale și imprevizibilitate iar mediul de
afaceri devine tot mai dinamic.
Industriile se schimbă, cerințele consumatorilor se rafinează, inovația, digitalizarea și progresul tehnologic apasă puternic pedala accelerației.

Toate acestea impun o nouă abordare a strategiei de afaceri și chiar a modului în
care ne dezvoltăm cariera: ce putem face pentru a aduce plus-valoare în mediul în care lucrăm?

Puterea de adaptare, reziliența, apetența pentru cunoaștere și aplicabilitate, viziunea inspirată devin cheia reușitei și a deblocării performanței.

Mai multă Valoare și valorificare a Oportunităților.

Oamenii de afaceri și cei aflați în poziții cheie sau în departamente cheie în companii au nevoie imediată de instrumente și tehnici prin care să genereze valoare reală și durabilă pentru echipe și afacerea în sine.

În acest context, experiența și metodele de lucru dezvoltate de către Tikal Academy reprezintă declanșatorul schimbării.

Cine este fondatorul Tikal Academy?

Liviu Prodan, fondator Tikal Academy

Liviu Prodan este trainer și antreprenor, fondator al Tikal Academy, cu o experiență de 10 ani în domeniul consultanței și peste 14 ani în domeniul automotive.

De-a lungul timpului, a coordonat o serie de programe și proiecte de Lean
Manufacturing & Six Sigma, Engineering Risk & Quality Management, Strategic
Plannig & Business Transfer Process, programe și proiecte de îmbunătățire de
peste 10 milioane euro.

Liviu are o expunere ridicată în utilizarea practică a metodelor, tehnicilor și instrumentelor de continua îmbunătățire precum și a principiilor Toyota Way, folosite în special de către companiile multinaționale.

Începând cu anul 2018 este implicat și în activitatea academică, derulând proiecte cu universități de prestigiu din România. În același timp, procesul de dezvoltare profesională a continuat iar în anul 2021 obține certificarea Lean Six Sigma Master Black Belt.

Cui se adresează cursurile Tikal Academy?

  • Administratorilor de afaceri mici sau mijlocii
  • Personalului Departamentelor Operaționale și Suport din cadrul marilor companii (Continuă Îmbunătățire, Producție, Inginerie, Logistică, Calitate,
    HR)
  • Oricărei persoane care dorește o reconversie profesională sau o extindere a pregătirii profesionale actuale

Și tu îți dorești să creezi un impact puternic în dezvoltarea afacerii, companiei tale?

În era schimbărilor majore ai nevoie de cursuri care să te învețe tehnici și instrumente pe care să le poți încorpora imediat în fluxurile și procesele de lucru.

Alege nu doar un curs, ci o experiență de învățare!

Îți livrăm nu doar cursuri, ci o adevărată experientă de învățare orientată către aplicabilitate imediată în mediul de business cu rezultate reale care să ducă afacerile către nivelul urmator: al diferențierii și sustenabilității avantajelor competitive.
Toate acestea, acum, în era schimbărilor majore, angrenând cât mai puține resurse.

O oportunitate unică prin pragmatism.

Îți oferim oportunitatea unei înțelegeri cuprinzătoare a unor modele de business de succes și cum să pui în dinamică procese de lucru și metode care să îți optimizeze afacerea și să o conducă spre PERFORMANȚĂ.

  • Mai mult cu mai puțin
  • Mai multă valoare cu mai puține resurse
  • Oportunități de optimizare
  • Reducerea pierderilor
  • Stabilitate

Toate acestea devin adevărate avantaje competitive.

La Tikal Academy, credem cu tărie că oamenii cu viziune fac alegeri inspirate, care îi conduc către PERFORMANȚĂ și SUCCES.

Suntem mai mult decât un furnizor de cursuri. Suntem un Partener pentru Performanța ta.

Fundamentul Tikal Academy îl reprezintă experiența implementării tehnicilor și instrumentelor pe care le promovăm, în companii de diferite mărimi.

Am extras cele mai bune practici de la companii de top, internaționale, și le-am adaptat la realitățile mediului de afaceri românesc.

Orice curs Tikal Academy îți livrează informații cu aplicabilitate imediată în orice companie, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunea sa.

Acum este cel mai potrivit moment să îți conduci dezvoltarea profesională și compania către nivelul următor.

Esti pregătit? Să începem ACUM!

Alătură-te comunității Tikal Academy!

Misiunea Tikal Academy

Misiunea noastra este să aducem valoare afacerilor clienților noștri, oferind acces la tehnici, metode și instrumente de îmbunătățire, testate și validate de către cele mai mari companii din lume.

Viziunea Tikal Academy

Viziunea noastră este de a fi un lider și un promotor al îmbunătățirii continue și al creșterii sustenabile a afacerilor.

Valorile Tikal Academy

Consistența, Consecvența, Evoluția și Durabilitatea sunt pilonii acțiunilor noastre și totodată ”amprentele” pe care dorim să le imprimăm în dezvoltarea mediului de afaceri.

Misiunea, Viziunea și Valorile reprezintă esența Tikal Academy. Este felul nostru de a face lucrurile și modalitatea prin care interacționăm cu partenerii noștri și cu comunitatea din care facem parte.

Traineri

Liviu Prodan

Liviu Prodan este antreprenor, trainer și fondatorul Tikal Academy, fiind certificat Lean Six Sigma Master Black Belt.

De peste 10 ani inspiră antreprenori, profesioniști și echipe întregi să performeze peste așteptări. Liviu susține, totodată, și cursuri în cadrul Tikal Academy, punctele sale forte fiind capacitatea de a conduce schimbările în cadrul organizațiilor, de a construi echipe performante și a le motiva spre atingerea obiectivelor de business.

Expertiza lui Liviu include și zona coaching-ului de business, cursanții Tikal Academy putând beneficia de întâlniri de coaching cu îndrumare în aplicarea celor învățate la cursurile Tikal Academy.

Elena Dumitru

Elena este antreprenor și trainer și are o experință de 14 ani în Resurse Umane .Este pasionată de dezvoltarea abilităților care ne însoțesc și ne îmbunătățesc calitatea vieții, a relațiilor și a rezultatelor.

Susține traininguri în zona de comunicare, managementul conflictelor, obiceiuri și performanță precum și programe de dezvoltare și unire a echipelor. Consideră că dezvoltarea personală este foarte importantă în atingerea potențialului nostru individual și că rezultatele nu vor întârzia să apară dacă procesul de dezvoltare trece dincolo de învățarea “în clasă” și este transpus în acțiuni, în experiențe.

Este alături de participanți pe tot parcursul procesului de învătare  construind un parteneriat de încredere .

Alătură-te comunității Tikal

Alătură-te și tu comunității Tikal Academy! Este cel mai potrivit loc și cel mai bun moment pentru a face o schimbare. Pentru mai multă CUNOAȘTERE, VALOARE, PERFORMANȚĂ! Cursuri unice, evenimente dedicate, instrumente, metode de lucru și soluții practice sunt de acum la dispoziția ta.

Acest site foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.