logo-transparent-3

Curs Lean Manufacturing: arta de a obține mai mult profit cu mai puține resurse

Să produci mai mult consumând mai puține resurse
Este posibil?

DA! Și chiar fără să afectezi calitatea livrabilelor

Cursul Lean Manufacturing: arta de a obține mai mult profit cu
mai puține resurse, pe cât de pragmatic,
pe atât de necesar în realitatea zilelor noastre, te învață cum să
maximizezi…minimizând

Dacă ești:

 • Administrator al unei afaceri (mici, mijlocii)
 • Angajat al Departamenului Operațional și Suport din cadrul marilor corporații (Continuă Îmbunătățire, Producție, Inginerie, Logistică, Calitate și HR)
 • Un profesionist care dorește o nouă dimensiune a dezvoltării sale profesionale

Este cel mai potrivit moment să afli cum poți crea mai multă valoare în cadrul organizației cu:

 • mai puțin efort
 • mai puține echipamente
 • mai puțin timp
 • mai puțin spațiu
 • mai puține pierderi

Concret, ce este Lean Manufacturing și cum poate stimula creșterea performanței în cadrul companiei tale?

Știm cu toții: astăzi, mai mult ca oricând, mediul de afaceri se confruntă cu incertitudine, lipsa unui suport real și viabil care să îi asigure stabilitatea. Vestea bună este că acele companii ”echipate” cu instrumentele Lean Manufacturing sunt cele care pot face față volatilității mediului economic. În consultanța de business se știe de mult timp că Lean Manufacturing este un avantaj strategic ce oferă companiilor metode și instrumente de creștere a productivității prin eliminarea punctuală a pierderilor.

Pas cu pas, Lean Manufacturing face saltul de la instabilitate, lipsa de control, creșterea cheltuielilor la durabilitate și performanță prin:

 • Identificarea punctelor ”nevralgice” ale afacerii/ proceselor/fluxurilor de lucru
 • Implementarea de procese de lucru clar definite și fluxuri stabile
 • Mai mult control al proceselor

Obiectivul principal: maximizare prin eliminarea pierderilor!

Fă și tu ca cei de la TOYOTA!

Sistemul de producție TPS (Toyota Production System) este unul bazat pe eliminarea completă a pierderilor, aplicând cele mai eficiente metode. Experiența Toyota, atât în domeniul producției cât și al serviciilor, ne învață că:

 • Odată identificată o problemă, mergem imediat la sursa problemei pentru a o remedia și creăm un standard sau o procedură pentru a preîntâmpina situații similare în viitor.
 • Este bine ca fiecare proces de lucru să genereze doar ceea ce este necesar, când este necesar și în cantitatea necesară pentru următorul proces din cadrul fluxului.

Prima veste bună este ca acest curs online Lean Manufacturing din cadrul Tikal Academy te învață cum să aplici ceea ce marile corporatii folosesc de zeci de ani cu succes.

A doua veste bună este că instrumentele Lean Manufacturing pot fi adoptate și configurate pentru orice tip de afacere, pentru orice companie, indiferent de dimensiune: companii mari, dar și companii medii sau mici, cu rezultate economice relevante!

Mai mult: cursul de Lean Manufacturing dezvoltat de Tikal Academy a adaptat în mod autentic sistemul TPS la zona de servicii, oferind soluții practice, gata să fie implementate.

Este momentul să iei o decizie de maxima importanță:

TU cum vrei să fie afacerea ta LEAN sau NON-LEAN?

Este demonstrat deja din practica multor companii de producție și de servicii că afacerile LEAN au niveluri de performanță, respectiv de calitate, mult mai ridicate decât cele NON-LEAN

Fii atent acum: este bine să înveți LEAN MANUFACTURING doar cu ajutorul specialiștilor!

Liviu Prodan este trainer pentru cursul online Lean Manufacturing. Liviu este antreprenor, trainer și fondatorul Tikal Academy, fiind certificat Lean Six Sigma Master Black Belt. De peste 14 ani, Liviu inspiră antreprenori, profesioniști și echipe întregi să performeze peste așteptări, punctele sale forte fiind capacitatea de a conduce schimbările în cadrul organizațiilor, de a construi echipe performante și a le motiva spre atingerea obiectivelor de business.

Mai mult!

Expertiza lui Liviu include și zona coaching-ului de business, astfel încât dacă optezi pentru cursul Lean Manufacturing, poți beneficia de 2 întâlniri de coaching, cu îndrumare în aplicarea celor învățate la curs!

Alege acum ceea ce este mai util pentru tine!

Cursul Online
Lean Manufacturing

 • Informații cu adevărat valoroase și pragmatice în format video, testate de către marile companii și cu aplicabilitate în orice companie
 • Acces pe viață la suportul de curs
 • Coaching privind aplicarea practică a informațiilor din curs

Cursanții noștri au aplicat cu succes tot ce au învățat la cursul Lean Manufacturing din cadrul Tikal Academy.

Care sunt motivele pentru care cursul online Lean Manufacturing este atât de accesat, afli direct de la ei:

Testimoniale

Hai să facem împreună lucrurile mai bine pentru succesul afacerii tale!

Să trecem la nivelul următor!